Mardin'de Saç Tasarım Şovu

Mardin'de bu yıl ikincisi düzenlenen bayan ve erkek kuaförlerin katıldığı 'Saç tasarım şovu' ilgiyle izlendi.

Mardin'de bu yıl ikincisi düzenlenen bayan ve erkek kuaförlerin katıldığı 'Saç tasarım şovu' ilgiyle izlendi.

Adnan Akat Kozmetik sponsorluğu ve Gökel Kozmetik desteği ile Mardin Berberler ve Kuaförler Odası'nın düzenlediği saç tasarım şovu büyük beğeni topladı. Kuaförler tarafından saç kesim, maske, yüz makyajı, saç boyama ve yeni saç stilleri, düzenlenen şovlarla Mardinlilere tanıtıldı. Şovda kuaförlere mankenlik yapan Mardinli genç kızlar profesyonel mankenleri aratmadı. Kuaförler tarafından düzenlenen şovda hazırlanan sıra dışı saç modelleri izleyenlerin beğenisini topladı.

Reklam
Reklam

Mardin Yaygrant Otel'de düzenlenen saç tasarım ve tanım şovuna, Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gazan Doğan, Adnan Akat Kozmetik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akat, Gökel Kozmetik şirketi Başkanı Yunus Elçioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gazan Doğan, yaptığı konuşmada geçen yıl, Mardin'in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla saç tasarım şovunu hazırladıklarını bu yıl da bu etkinliği sürdürdüklerini söyledi. Gazan, "Bildiğiniz üzere bu tür organizasyonlar meslektaşların birbirlerini daha iyi tanımaları ve aralarındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesi açısından çok önem taşımaktadır. Temennimiz bundan sonra yapılacak şovlarımıza daha fazla meslektaşımızı katmaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: