Mardin'de Sahte Para Operasyonu

Mardin'de piyasaya sahte para sürmeye çalışan iki yabancı uyruklu gözaltına alındı.

Mardin'de piyasaya sahte para sürmeye çalışan iki yabancı uyruklu gözaltına alındı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Mardin'de bir otelde kalan yabancı uyruklu iki kişinin kalpazanlık yapacakları ihbarı üzerine operasyon düzenlendiği belirtildi.

Kişilerin otel odasında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 2 adet siyah renkli 20 dolarlık banknot, 1 adet siyah renkli solüsyon, 1 adet beyaz renkli solüsyon, beyaz ışığa doğru bakıldığında 1 adet 500 avro, 1 adet 100 ABD doları, 1 adet 50 ABD doları ve 2 adet 20 ABD doları olarak görünen toplam 5 adet beyaz banknot ve yapılan inceleme sonucunda gerçek olduğu tespit edilen 2 bin 480 ABD doları ve 200 lira ele geçirildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, zanlılar hakkında 'parada sahtecilik' suçundan yasal işlem yapılarak mahkemeye sevkedildiği kaydedildi.

Muhabir : İbrahim Sincar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: