Mardin'de Şehit Ailelerine Iftar Yemeği

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit ailelerine iftar yemeği verildi.

Mardin Polisevi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Emniyet Müdürü Derviş Kara, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Devletin sahip olduğu imkanlar ölçüsünde, şehit ailelerinin yaşadığı sorunların çoğunun çözüldüğünü ifade eden Kara, şöyle konuştu:

"Bu vatan şehitlerimizin emaneti. Sizler de bu vatana emanetsiniz. Sizlerle bir araya geldiğimizde, bu milletin parçası olduğumuzu, bir amacımızın ve hedefimizin olduğunu hissediyoruz. Yeri geldiği zaman, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bu yolu, kapanmış ve tıkanmış bir yol değil. Bugün bu yolda gitmeye hazır, serden geçmiş bir çok baba yiğitlerimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Reklam
Reklam

Konuşmasının ardından Derviş Kara, şehit ailelerine çeşitli hediyeler verdi.

Ayrıca şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Muhabir: İbrahim Sincar / Şengül Oymak / Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: