Mardin'de SGK, Primini Gününde Ödeyen Ve Borcu Olmayan 10 Şirketi Ödüllendirdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Mardin'de en fazla personel çalıştıran, primlerini gününde ödeyen ve prim borcu bulunmayan ilk 10

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Mardin'de en fazla personel çalıştıran, primlerini gününde ödeyen ve prim borcu bulunmayan ilk 10 şirketi plaketle ödüllendirdi.

Mardin Hilton Garden İnn otelinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Vali Yardımcısı Mufit Gültekin, sosyal güvenliğin önemine değinerek, "Hem fazla personel çalıştıran hem primlerini gününde ödeyerek borcu bulunmayan şirketlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

SGK Haftası ve düzenlenen program hakkında bilgi veren SGK İl Müdürü Mehmet Salih ilhan, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kurumlarının birleşerek Sosyal Güvenlik Kurumu adını aldığını belirterek, Sosyal Güvenlik Haftası'nın da 5. yılını kutladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Sosyal Güvenlik Haftası'nın, farkındalık oluşturmak, bilgilendirmek ve bilinçlendirmek açısından büyük önem taşıdığını ifade eden İlhan şunları söyledi:

"Bu açıdan baktığımızda beş yıldır yapmış olduğumuz Sosyal Güvenlik Haftası ile amacımıza ulaştığımızı söyleyebiliriz. Yediden yetmişe hepimizin yanında olan Sosyal Güvenlik Kurumu'nu herkese ve her kesime tanıtmak insanlarda sosyal güvenlik bilincini yaygınlaştırmak amacı ile bugüne kadar düzenlediğimiz etkinliklerle sivil toplum örgütleri ve kitle iletişim araçları ile vatandaşlarımıza ulaşmaktayız. Sosyal Güvenlik Reformu ile Sosyal Güvenlik Kurumunun tüm vatandaşlara sağladığı hizmetin daha etkin, daha hızlı ve daha kaliteli olabilmesi için sürekli bir yenileme ve geliştirme anlayışını hayatımızda daha hissedilir bir hale getirmektir. Geçen beş yıl içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlükleri ve Merkez Müdürlükleri ile hizmet odaklı olarak epey mesafe aldığımızı düşünüyoruz."

Programa katılan Vali Yardımcısı Gültekin ve kurum müdürleri, birinci olan ve 724 işçi çalıştıran Nurol-Cenciz şirketi adına Serdar Yılmaz'a, ikinci Demyol şirketi adına Mehmet Remzi İzgi'ye ve üçüncü olan Çimento Fabrikası adına Ünal Öner olmak üzere toplam 10 işverene plaket verdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Sincar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: