Mardin'de "Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor" Projesi

Mardin Belediyesi'nin koordinasyonunda Valilik ve Artuklu Üniversitesi'nin işbirliğiyle yürütülen "Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor" Projesi kapsamında 10 bin plastik

Mardin Belediyesi'nin koordinasyonunda Valilik ve Artuklu Üniversitesi'nin işbirliğiyle yürütülen "Şişe Kapakları Engelliler İçin Umut Oluyor" Projesi kapsamında 10 bin plastik kapak toplandı.

Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, engelliler ve toplum için yapılacak her faydalı çalışmada ön sırada yer almak istediklerini belirterek, "Tüm halkımızı bize destek olmaya ve hem çevre, hem de engelliler hususunda duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

Ayanoğlu, engellilerin hayata tutunmalarına yardımcı olmanın her bireyin görevi olduğunu ifade ederek, projeyi destekleyenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Proje kapsamında toplanan kapaklar, öğrenciler tarafından PTT aracılığıyla "Türkiye Sakatlar Derneği"ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: