Mardin'de YGS Heyecanı

MARDİN (AA) - Mardin'de, üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) 22 bin 400 öğrenci katıldı.

Mardin'de, üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavına 22 bin 400 öğrenci katıldı. Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Mardin genelinden YGS'ye 8 bin 78'i 12. sınıf öğrencisi olmak üzere 22 bin 400 öğrencinin katıldığını belirtti. Kuntoğlu, "Merkez ilçe Artuklu, Yeşilli, Ömerli ve Midyat ilçelerinde 88 sınav merkezinde öğrencilerimiz YGS'ye girdi. Şu ana kadar bize intikal eden her hangi bir sorun olmadı" dedi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı sınav merkezlerine aileleriyle gelen öğrenciler yapılan kimlik kontrolleri ve aramadan sonra sınav salonlarına alındı. Öğrencilerin, yanlarında elektronik eşya, cep telefonu, özel eşyalar, çanta ve hacmi büyük aksesuarların bulundurmasına müsaade edilmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: