Mardinli Ilköğretim Öğrencileri Gaziantep'i Gezdi

Toplum Destekli Polisler, Mardin'den gelen ilköğretim öğrencilerine Gaziantep'in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

Toplum Destekli Polisler, Mardin'den gelen ilköğretim öğrencilerine Gaziantep'in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Mardin Kızılkaya Akdoğan Köyü İlköğretim Okulu işbirliğiyle, okulda eğitim gören sosyal ve ekonomik imkanları kısıtlı 60 öğrenciye yönelik Gaziantep'in tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenledi.

Toplum Destekli Polisler, Mardin ilinden gelen Öğrencilere önce İl Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde yapılan ikramların ardından Zeugma Müzesi, Gaziantep Kalesi ve Hayvanat Bahçesi'ni gezdirdi.

Reklam
Reklam

Polislerle ilk defa bu kadar yakın diyalog kurma şansı yakalayan öğrenciler, gezi sırasında polis ağabey ve ablaları ile sohbet etti. Gezi sırasında öğrencilere Zeugma Müzesi ve Gaziantep Kalesi hakkında bilgiler verildi.

Öğrenciler polislerin sıcak ilgisinden, ikramlar ve gezi düzenlemesinden çok mutlu olduklarını, unutamayacakları bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.

Mardin Akdoğan Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Barış Öztürk, toplum destekli polislerin gösterdikleri yakın ilginin ve yaptıkları organizasyonun kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini belirterek, Gaziantep'te gördükleri sıcak ilgiyi hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.

Muhabir: Zeynep Yücetaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: