Mardinspor sahaya çıkmadı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor'un bu haftaki rakibi Mardinspor, sahaya çıkmadı. Rakiplerinin...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adana Demirspor'un bu haftaki rakibi Mardinspor, sahaya çıkmadı. Rakiplerinin sahaya çıkmaması üzerine Adana Demirsporlu oyuncular ısınma hareketlerinin ardından kendi aralarında çift kale maç yaptı.

Adana Demirspor Başkan Vekili Bekir Sıtkı Özer, maçı konuk takımın gelmemesi nedeniyle oynayamadıklarını belirterek, bu durumda büyük ihtimalle hükmen 3-0 galip sayılacaklarını kaydetti.

Rakiplerinin maddi sıkıntılar nedeniyle Adana’ya gelemediklerini belirten Özer, “Her takım Mardinspor'un düştüğü duruma düşebilir. Futbol Federasyonu'nun çok ciddi tedbirler alması gerekiyor. Bazı takımlar akıl almaz paralar harcarken, Mardinspor'un küçük paralar yüzünden sahaya çıkamaması çok üzücü.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz