Marev Yönetim Kurulu, Başkan Fadıloğlu'nu Makamında Ziyaret Etti

Görev süresinin üçüncü yılına yaptığı dolu dolu projelerle giriş yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu...

Görev süresinin üçüncü yılına yaptığı dolu dolu projelerle giriş yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret eden Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fadıloğlu'nu yaptığı vizyon projelerinden ötürü kutladılar.

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Başkanını ziyaret eden MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan projeleri çok beğendiklerini ve gelişen bir şehrin ilçe başkanı olarak Fadıloğlu'nun yaptığı eserler ile büyük katkı sağladığını vurguladılar. Demirci, "Vakıf olarak aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Devamlı görüşme içinde olduğumuz Şehitkamil Belediye Başkanımızı da bu kapsamda makamında ziyaret ettik. Çalışmalarından Gaziantep'te ikamet eden vatandaşlar olarak memnunuz. Üçüncü yılına girerken yaptığı büyük eserlerden ötürü de kendisini şahsım ve yönetimim adına tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehrin aktif vakıflarından biri olan Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfının ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ve her zaman sivil toplum kuruluşları ile görüşüp, fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, "Görevimizin üçüncü yılını da yaptığımız güzel projelerin halkın isteklerini karşılamasından ötürü haklı sevincini yaşıyoruz. Bizler bu projelerin etüt, planlama, uygulama aşamasından, faaliyete geçiş aşamasına kadar bütün halkımız ve sivil toplum kuruluşları ile fikir alış verişinde bulunuyoruz. Çünkü yaptığımız her proje maliyet açısından büyük bütçeler ile yapılırken, en önemlisi halkımızın ihtiyacını karşılaması ve gelecek nesillerimizin de bunlardan en iyi şekilde faydalanıp daha rahat yaşamaları için büyük önem taşımakta. Bu yüzden kurumlarımız ile aktif çalışmalarımız devam ettireceğiz ve kaliteli projeler ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kalabalık bir yönetim kurulu ile gelen Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fadıloğlu ile üçüncü yılın anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler ve yapılan projelerden dolayı tebrik ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: