Margenç Hentbol Takımı Başarıyla İlerliyor

Hentbol 1. Ligi A Klasman B Grubu'nda yer alan Mardin Gençlik ve Spor Kulübü (MARGENÇ),...

Hentbol 1. Ligi A Klasman B Grubu'nda yer alan Mardin Gençlik ve Spor Kulübü (MARGENÇ), Elazığ Avukat İbrahim Gök Spor Kulübü ile evinde oynadığı maçı 31-27 kazandı.

MARGENÇ takımı evinde oynadığı Elazığ Avukat İbrahim GÖK Spor Kulübü maçını 31-27 kazandı. MARGENÇ Antrenörü Murat Dur, gençlerin performanslarından memnun olduğunu, Süper Lig ayarında bir takım oluşturduklarını ve bu yıl bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ise, "MARGENÇ kulübümüz sadece hentbolda değil masa tenisi, voleybol gibi birçok branşta yükselen değer haline gelmiştir. İlimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Bu başarılarda emeği geçen MARGENÇ'in sporcularını ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: