MARİAD Genç Komisyonu Toplantısı

Mardin İş Adamları Derneği (MARİAD) Genç Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Mardin İş Adamları Derneği (MARİAD) Genç Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan MARİAD Genç Komisyonu Başkanı Ramazan Tekin, amaçlarının kente bir şeyler katmak olduğunu belirtti.

Tekin, genç iş adamlarına rol model olmalarına yardımcı olmak istediklerini, 25-30 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü Programı ile yurt dışında ikili görüşmelere katılacaklarını kaydetti.

Bu görüşmelerin, iş adamlarının ufkunun açılmasına zemin hazırlayacağını ifade eden Tekin, "Genç iş adamlarımızdan gelen talep üzerine yurt dışı iş heyetleri oluşturduk. Mardin ve Türkiye'nin gelişmesinin en önemli engellerden biri işsizlik, diğeri ise eğitimdir. Bizler batan iş adamı değil, rol model, vergi rekortmeni ve istihdamı sağlayan iş adamı olmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Abdulhalim Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: