Marina, Yamula Barajı kenarında balık avlama yarışması düzenleyecek

Yamula Barajı kenarındaki Kayseri Marina Restoran, 2012’de müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışma başlattı....

Yamula Barajı kenarındaki Kayseri Marina Restoran, 2012’de müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışma başlattı. Yapılacak aktivitelerle ilgili bilgiler veren Marina yetkilileri, herkesi Kayseri’nin denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı kenarında stres atmaya davet etti. Bunun için balık avlama, tekne ve yelken kanat yarışmaları düzenlenecek.
Kayseri’nin en güzel mekanlarından biri olan Yamula Barajı sahilinde bir yıldan beri vatandaşlara hizmet veren Kayseri Marina Restoran'nın 2012 yılı hizmet projeleri düzenlenen basın toplantısında açıklandı. Marina İşletme Şefi Tuncay Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmetleriyle Kayseri’ye renk kattıklarını ve bu hizmetleri artırmak için gayret ettiklerini belirtti. Kayseri halkının zevklerine hitap edecek ölçüde restoranda düzenlemeler planladıklarını kaydeden Tuncay Duman, hedeflerine ilişkin şunları söyledi: “Değerlendirmelerimiz sonucunda halkımız tarafından yoğun ilgi gören cumartesi, pazar kahvaltı hizmetimiz ve hanımların altın günü devam edecek. Yamula Barajı sahilinde amatör balıkçılar için balık avlama, yelken, tekne, rüzgar sörfü gibi yarışmalar düzenleyeceğiz. Balık avlama yarışmasında en büyük balığı tutan yarışmacıya ödüller vereceğiz. Marina Restoran, düğün, nişan, tekne gezisi, kır düğünleri gibi organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.”
Duman, ayrıca, Kocasinan Belediyesi’nin yaptığı sahil yolunda da motosiklet yarışları düzenleme hedeflerinin olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz