Marka Genel Sekreteri Fatih Akbulut’tan Vali Yılmaz'a Ziyaret

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce’nin bölgede MARKA’nın önderliğinde söz sahibi olacağını vurgulayarak “MARKA bizim...

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce’nin bölgede MARKA’nın önderliğinde söz sahibi olacağını vurgulayarak “MARKA bizim için hakikaten lokomotif” dedi.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Proje Uygulama Birim Başkanı Şevket Kırıcı ve İç Denetçi Hilmi Görgülü Düzce Valisi Adnan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Vali Adnan Yılmaz MARKA Genel Sekreterliğine atanan Fatih Akbulut’a başarılar diledi. MARKA ajansı olarak Düzce’nin şanslı bir il olduğunu belirten ?Vali Yılmaz “MARKA‘da Düzce’yi tanıyan bir Genel Sekreterimiz var. Gümüşova eski Kaymakamı olan Akbulut’a başarılar diliyoruz. Genel Sekreterimiz Düzce’yi tanıdığı için Düzce’mize ve bölgenin tamamına faydalı olacaktır. Bizim gerek Özel Sektörü gerekse Sivil Toplum Kuruluşlarımızı destekleyecektir. En son Yönetim Kurulu Toplantısı Kararı gereği, Kocaeli Kent Merkezi esnafına yönelik yapılan eğitim çalışması, İnşallah Düzce Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı ile bir araya gelinir burada da esnafımıza yönelik eğitim çalışmaları gerçekleştirilir” dedi.

Reklam
Reklam

“Bölgede Düzce olarak söz sahibi olacaksak bu marka önderliğinde olacaktır” diyen Vali Yılmaz “Gücümüze güç katarak bölgesel kalkınmayı gerçekleştirmemiz lazımdır. Bu ajansın kuruluş gayesi de budur. Onun için bu bölgedeki Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Yalova birlikte düşünülmeli. Bildiğiniz üzere Başkan Vekiliyiz, Yönetim Kurulu üyesiyiz, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül Yönetim Kurulu üyemiz, Düzce Belediye Başkanımız İsmail Bayram, Düzce Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Yönetim Kurulu üyelerimiz. Biz bölge ile ilgili hususlarda gündeme taşınan her konuda fikrimizi beyan ediyor katkıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Yılmaz, ajans bütçesinden destek alabileceğine işaret ederek “Sivil toplum kuruluşlarının Mali ve teknik olmak üzere ajansın her türlü desteğini proje üreterek marka destek irtibat noktamızla işbirliği yaparak Sanayimizin aktörleri veya STK’lar ajans bütçesinden yeterli destek alabilir. Ama proje vermek kaydıyla, Ayağı yere basan içi dolu projelerle Yönetim Kuruluna gelmek gerekir. Genel Sekreterimizden kamuoyuna bilgilendirmek adına zaman zaman programlarda haberlerde yer verilirse umuyorum daha anlaşılır olur” dedi.

Reklam
Reklam

2023’e giden yolda Düzce’nin bölge iller ile beraber hedefe ulaşacağına dikkat çeken Yılmaz “MARKA bizim için hakikaten lokomotif. Ajansın engin deneyimli kadroları ve uzman personeli ile hani biz güç birliği yapıyoruz ya ilde 2023’e giden yolda amaç ve hedeflerimizin, Türkiye’nin amaç ve hedefleri ile bütün belgelerle uyumlu, biz şimdiden en geniş katılımla 2023 hedeflerimizi amaçlarımızı belirlerken bir yandan da MARKA bütün bölgenin 2023’ünü planlıyor. Onun sürecini başlatmış durunda. 2023’e giden yolda Düzce bölge iller ile beraber hedefe ulaşacaktır” dedi.

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Mali Destek ve Teknik Destek Projeleri Teklif Çağrıları, Çağrıların 23 Şubata kadar açık olduğu, Sosyal Kalkınma Küçük Ölçekli Projeler, Dezavantajlı grupların Sosyal Hayata Entegresi Projeleri, konularında bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz