"Marka Kent Kadirli" Eğitim Semineri

OSMANİYE (AA) - Kadirli Belediyesi, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve özel bir şirket tarafından "Marka Kent Kadirli" konulu eğitim semineri düzenlendi.

OSMANİYE ve özel bir şirket tarafından "Marka Kent Kadirli" konulu eğitim semineri düzenlendi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Proje Sorumlusu Hakan Semercioğlu, programın açılışında, "Marka Kent Kadirli" seminerinin faydalı olacağını ve ilçe için önem taşıdığını belirterek, seminerine katılanlara teşekkür etti. Marka yönetim danışmanı Mehmet Ak da Kadirli'nin nasıl markalaşabileceği konusunda önerilerde bulundu. Şehrin ileri gelenlerine ve birim sorumlularına bilgi aktarılacağı seminerin 3 gün süreceği kaydedildi. Programa, Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, Ticaret Odası Başkanı Hasan Kastal, bazı kurum ve belediye çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: