MARKA, Teknik Destek Programını Başladı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), teknik destek programını başladı.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), teknik destek programını başladı.

MARKA'dan yapılan yazılı açıklamada, 2010-2013 TR42 Doğu Marmara Bölge Planı kapsamında "Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek" programının açılış ve bilgilendirme toplantısının ilkinin Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildiği belirtildi.

MARKA'nın, 2013 yılında faaliyete geçireceği bu program ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde faaliyet gösteren yerel aktörlerin girişimcilik potansiyellerinin harekete geçirilerek bölgesel kalkınma çabalarına aktif katılımlarının sağlanmasının, girişimcilerin önündeki bilgi eksikliğinden kaynaklanan engellerin giderilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek Programına Doğu Marmara bölgesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odalarının, iş adamları ile girişimci dernekleri ve Ticaret Borsalarının başvuru yapabileceği ifade edilerek, "2013 Yılı Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek Programı için başvurular 1 Mart 2013 tarihine kadar gerçekleştirilebilecektir. Program hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru rehberleri Ajans'ın internet sitesinde yer almaktadır" denildi.

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: