Marka'dan Karamürsel Belediyesi'ne Ziyaret

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Erkan Ayan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Erkan Ayan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı ziyaret ederek Karamürsel Belediyesi ile birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bugüne kadar MARKA'nın yapmış olduğu faaliyetleri yakından ve memnuniyetle izlediklerini ve önümüzdeki dönemde daha çok işbirliği yapmayı arzuladıklarını ifade etti. Görüşmede Genel Sekreter Erkan Ayan, Karamürsel'in Doğu Marmara'da özelikle turizm ve yaşam alanları açısından önemini belirtirken yatırımcılar için de cazip olduğunu belirtti. Görüşmenin önemli konuları arasında enerji verimliliği üzerine yapılan projelerde Karamürsel Belediyesi ile işbirliği yapılması hususu görüşülürken, Başkan Yıldırım bu konuda ve özellikle yatırımcılar konusunda desteklerinin tam olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Arap turizm yatırımcılarını hedefleyen 27-29 Mayıs 2012 tarihlerinde yapılacak METEX Ortadoğu Turizm Fuarı ve İşbirliği Zirvesi hakkında da bilgi veren Genel Sekreter Erkan Ayan, fuar sonrası turizm profesyonelleri ile bölgemizde yapılacak organizasyon hakkında bilgi paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: