Market Çalışanlarından Askeri Kıyafetli Terör Tepkisi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir market son zamanlarda artan terör olaylarına tepki için tüm personeline askeri...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir market son zamanlarda artan terör olaylarına tepki için tüm personeline askeri kıyafet giydirerek müşterilerine hizmet veriyor.

Kadirli ilçesinde 4 şubesi ve 86 personeli bulunan bir market artan terör olaylarına karşı tepki göstermek için market personelinin de izniyle tüm çalışanlar askeri kamuflaj elbisesi giyerek müşterilerine bu şekilde hizmet vermeye başladı. Market müşterilerinden de destek gelen askeri elbiseli hizmet için amaçlarının sadece teröre tepki olduğunu dile getiren market sahibi Kasım Yasdıoğlu, “Market çalışanlarımız ile birlikte bende askeri elbise giyerek teröre tepkimizi bu şekilde göstermeye karar verdik. Bizim örfümüzde de geleneğimizde de ata sözlerimizde de her Türk asker doğar mantığı vardır. Terörün sonu yoktur” dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca markete gelen müşterilerden de çok olumlu tepkiler aldığını belirten Yasdıoğlu, “Müşterilerimiz ilk gün personelimizin üzerinde askeri elbiseleri görünce çok şaşırdılar. Ama sonra teröre tepki için böyle bir yöntem yaptığımızı söyleyince bize destek verdiler” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: