Market Hırsızları Karpuz Ve Muz Çaldı

Adıyaman’da gece geç saatlerde bir market önünde bulunan meyve ve sebze tezgahından karpuz ile muz...

Adıyaman’da gece geç saatlerde bir market önünde bulunan meyve ve sebze tezgahından karpuz ile muz çalan iki hırsız güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, hırsızlar, çaldıkları eşyaları yedikleri esnada polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü yakınlarında bir marketin önünde bulunan meyve ve sebze tezgahında ki, karpuz ile muzları çalmak isteyen iki şahıs önce marketin önüne gelerek çevreyi gözetledi. Etrafı gözetledikten sonra marketin önünden birkaç defa gidip gelen hırsızlar daha sonra meyve ve sebze tezgahına yönelerek tezgah üzerinde bulunan örtüyü kaldırarak ilk başta muz çalarak marketin yan tarafında bulunan sokak içerisinde kaçtılar. Çaldıkları eşyaları sokak içerisine bırakan her iki hırsız daha sonra meyve ve sebze tezgahına geldi. Örtü altına giren hırsız daha sonra meyveleri seçmeye başladı. Bir türlü meyveleri beğenmeyen hırsız daha sonra gözüne kestirdiği karpuzu alarak kaçtı. Sokak içerisine kaçan her iki şahıs, çaldıkları muz ve karpuzu sokak içerisinde yedikleri esnada olay yeri yakınlarında devriye görevi yapan polis ekipleri şahıslardan şüphelenerek şahısları yakaladı. Yakalanan her iki şahıs polisler tarafından yakalanırken, şahısların çaldıkları 2 kilogramlık muz tekrar market sahibine teslim edilirken, 1 adet 5 kiloluk karpuz ise hırsızlar tarafından yenildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: