Market Hırsızları Tutuklandı

Konya’da, 2 ayrı marketten hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde bir...

Konya’da, 2 ayrı marketten hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde bir markete giren Serap A. (25) ve Aysel G. (21), sucuk, köfte, sabun ve şampuan alarak parasını ödemeden dışarı çıktı. Durumu güvenlik kamerasından fark eden market çalışanları, takip ettikleri kadınları polise ihbar etti. Kısa sürede markete giden polis, kadınları kaçmaya çalışırken yakaladı. Antalya’dan geldikleri öğrenilen Serap A.’nın 20, Aysel G.’nin 30 kez hırsızlıktan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan gece geç saatlerde bir arkadaşıyla merkez Meram ilçesinde bir markete giren hırsızlıktan sabıkalı Mehmet G. (20), 700 paket sigara ve içinde para olan yardım kutusunu çaldı. Araçla kaçarken yakalanan Mehmet G. gözaltına alınırken, yanındaki arkadaşı kayıplara karıştı.

Her iki hırsızlık olayının failleri, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: