Markete Bomba Attıkları Güvenlik Kamerasına Yansıyan 6 Çocuk Serbest Bırakıldı

Mersin'de markete ses bombası atarken güvenlik kameralarına yakalanan 6 çocuk savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı....

Mersin'de markete ses bombası atarken güvenlik kameralarına yakalanan 6 çocuk savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Saldırı anının güvenlik kamerası görüntülerinde, çalışanlardan bazıları kaçarak canlarını zor kurtarırken bir kişinin ise yere düştüğü görülüyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri açlık grevlerini bahane ederek vatandaşlara ait iş yerine kundaklayıp bombalı saldırı düzenleyen, korsan gösterilerde polise taş ve molotof bombası atan ve Toroslar Belediyesi'ne ait bir otobüsü ateşe veren 6'sı çocuk 13 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Markete ses bombası atan 6 çocuk, görüntülerinin güvenlik kamerasında olmasına rağmen, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: