Markette bıçaklı dehşet kamerada

Küçükçekmece'de haciz için bir markete giden alacaklı, avukat ve polis, cinnet getiren marketçinin bıçaklı saldırısına...

Küçükçekmece'de haciz için bir markete giden alacaklı, avukat ve polis, cinnet getiren marketçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bir polis memuru bir de avukatın bıçakla yaralandığı olay iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülenen olayda, avukat Sami Almaz ve haciz görevlileri ile polisler haciz işlemini yapmak için markete giriyor. İşlemler bir yandan yapılırken, market görevlileri borca karşılık olarak alınan malları taşıyan haciz görevlilerine saldırmaya başlıyor. Saldırgan market görevlisi Sedat A.’yı, durdurmaya çalışan polis ekiplerine şüpheli de vuruyor. Polislerin ellerinden bir anlığına kaçan şüpheli kahvaltılık reyonundaki ekmek bıçağı ile haciz görevlilerini kovalamaya devam ediyor. Çıkan kavgada Avukat Almaz ile bir polis memuru bıçakla yaralanıyor. Neticede iş yerindeki ürünler haciz edilemezken, gözaltına alınan şüpheliler savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılıyor.
Market görevlilerinin ‘Adam öldürmeye eksik teşebbüs’le yargılanması gerekirken, ‘Memura mukavemet’ten işlem gördüğünü ifade eden avukat Sami Almaz ise duruma tepkili. “Saldırgan elindeki bıçağı Osman Gazi gibi salladı.” diyen Avukat Almaz, “Ben yaralandım. Polisin biri yaralandı. Burada devletin aciziyeti var. Burada devlet ne beni, ne de kendini koruyabildi. Prestij kaybı oldu. Orada 7 polis vardı. Polisler engelleyemedi olayı. Polisler adamların iki katı ama bir sonuç vermedi.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz