Marmara Belediyeler Birliği’nden Yıldırım Hasta Yakınları Tesisi’ne Ödül

Bursa Yıldırım Belediyesi Hasta Yakınları Tesisi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen “Altın Karınca...

Bursa Yıldırım Belediyesi Hasta Yakınları Tesisi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” kapsamında Yapı İşleri, Mimari Projeler ve Ulaşım Hizmetleri kategorisinde 2. oldu.

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Taksim Martı Hotel'de sahiplerini buldu. Bu yıl Turkcell’in desteğiyle beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 katılımla rekor kırılan Altın Karınca yarışması kapsamında ön elemeleri geçemeyen veya projesi olduğu halde gerçekleştirilemeyen projelerin elenmesiyle toplam 203 proje finallere kaldı. Yarışmada 66 proje ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen simalarından İnci Ertuğrul’un sunduğu törende, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel ve Bedensel Engelliler Gösteri Grubu tarafından da mini bir konser verildi. Yıldırım Belediyesi’nin ödülünü, Belediye Başkanı Özgen Keskin adına ödülü Proje Koordinatörü Ersan Turan’a veren Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Turan’ı tebrik ederek, “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması için bu yarışmaya büyük önem veriyoruz. Burada ödül almaya hak kazanan tüm yerel yönetimleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: