Marmara Bölgesindeki İllerin Sgk Müdürleri, Edirne’de Buluştu

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde, düzenlenen toplantında, Marmara Bölgesi'nin tüm illerindeki SGK Müdürleri, bir araya...

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde, düzenlenen toplantında, Marmara Bölgesi'nin tüm illerindeki SGK Müdürleri, bir araya geldi.

Toplantıya, SGK Edirne İl Müdürü H. Metin Sümer, İstanbul SGK İl Müdürü Ramazan Yıldız ile Marmara Bölgesindeki illerin müdürleri, müdür yardımcıları ve merkez müdürleri katıldı.

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ev sahipliğinde ve İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda, İl Müdürlüklerinde yapılan işlemler, bilgisayar programlarından kaynaklanan sıkıntılar ve çözüm önerileri, birimlerin performanslarının izlenmesi, verimliliğin arttırılması, hızlı, etkin ve kaliteli hizmetlerin oluşumuna dair konular görüşüldü.

Reklam
Reklam

Toplantı sonrasında Edirne’nin tarihi ve turistik yerlerine yönelik kısa bir şehir turu yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: