Marmara Ve Karadeniz İçin Ortak Eylem Planı

Marmara Belediyeler Birliği'nin desteğiyle DenizTemiz TURMEPA tarafından düzenlenecek "Uluslararası Marmara ve Karadeniz Konferansı"nda "Ortak Eylem...

Marmara Belediyeler Birliği'nin desteğiyle DenizTemiz TURMEPA tarafından düzenlenecek "Uluslararası Marmara ve Karadeniz Konferansı"nda "Ortak Eylem Planı" hazırlanacak.

DenizTemiz Derneği/TURMEPA'nın düzenlediği 1. Uluslararası Marmara ve Karadeniz Konferansı, derneğin Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan M. Yaramancı'nın ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin himayesinde, Marmara Belediyeler Birliği ve Karadeniz Komisyonu'nun işbirliğiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteğiyle DTO, TÜRSAB, İDO ve Yapı Kredi'nin katkısıyla 30 Nisan 2012 tarihinde İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu'nda gerçekleştirilecek. Konferansta aşırı kirlilik sebebiyle deniz canlılarının dahi terk ettiği Marmara ve Karadeniz'e tekrar hayat verecek "Ortak Eylem Planı" için de düğmeye basılacak. Çok sayıda bakanın yanı sıra iş, sanat ve denizcilik dünyasından çok sayıda ismin konuşmacı olacağı konferans, sabah saatlerinden itibaren tüm gün sürecek oturumlarla çözüm bulmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Marmara ve Karadeniz'in kaderini belirleyen, siyasi otoriteyi, ilgili tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarını, üniversiteleri, kısacası denizlerimizle uzaktan yakından ilgili tüm paydaşları buluşturmayı hedefleyen konferansta, deniz kirliliği ile mücadele eden örnek uygulama sahibi kurum ve kuruluşlar da "Mavi Yunus" plaketi ile ödüllendirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz