Marmara'da 'dalgalı' Güzellik

Marmara Denizi’nde şiddetli lodos sebebiyle oluşan dalgalar, güzel görüntüler ortaya çıkardı. İstanbul Boğazı ve Marmara...

Marmara Denizi’nde şiddetli lodos sebebiyle oluşan dalgalar, güzel görüntüler ortaya çıkardı. İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi sahiline gelen vatandaşlar da manzaranın tadını çıkardı.

Marmara Bölgesi’nde etkisini sürdüren şiddetli rüzgar deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Şiddetli lodos sebebiyle bazı vapur, deniz otobüsü ve hızlı feribot seferleri iptal edildi.

Ulaşımda aksamalar yaşansa da dalgalar sebebiyle İstanbul Boğazı ve Marmara denizinde güzel görüntüler ortaya çıktı. Eşiyle, arkadaşıyla veya çocuğuyla sahile inen vatandaşlar eşsiz güzelliğin tadını çıkarttı. Kimi eşinin, arkadaşının koluna girerek, kimi de bebek arabasındaki çocuğuyla birlikte dalgaların dövdüğü sahilde yürüdü. Balık bulma ümidiyle denizin üzerinde uçan martı ile hazan mevsiminin etkisiyle sararıp rüzgarla birlikte yere düşen yaprak da İstanbul’un güzelliğine güzellik kattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz