Marmaralı Kadınlar, MARKAFED’de Buluşuyor

Başta İstanbul olmak üzere İzmit, Gebze, Sakarya ve Bursa’da faaliyet gösteren 14 kadın derneği, Marmara...

Başta İstanbul olmak üzere İzmit, Gebze, Sakarya ve Bursa’da faaliyet gösteren 14 kadın derneği, Marmara Kadın Dernekleri Federasyonu (MARKAFED) çatısı altında buluşuyor. Federasyonun tanıtımı, yarın Bakan Fatma Şahin’in de katıldığı programla yapılacak.

MARKAFED Genel Başkanı Banu Yalvaç Pehlivan, Marmara Bölgesi’ndeki 14 kadın derneğini federasyon çatısı altında birleştirdiklerini söyledi. Pehlivan, “Ülkemiz ve insanlığın aydınlık geleceği için gönüllülük esasına dayalı olarak yol alan bu sivil girişimin en önemli özelliği; amatör ruhla profesyonel hizmetler üretme ve bu amaca uygun yapılacak faaliyetlerin destekçisi olmaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Federasyonun kendi bünyesinde de çeşitli etkinlikler ve projeler yürüteceğini kaydeden Pehlivan, ”İnsanlığa olan manevi borcun ancak bilinçli, sürekli, karşılıksız ve fayda getirici çalışmalarla ödenebileceğine inanarak her kesimden her türlü ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen MARKAFED, üyeleriyle büyümeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: