Marmaris, 2006 erkek güzelini seçti

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Areena Club tarafından organize edilen ve ünlü mankenlerin jüri üyeliğini yaptığı "Mr. Türkiye 2006 Güzellik Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu.

Jüri üyeliğini ünlü mankenler Ece Gürsel, Meral Kaplan, İlknur Soydaş ve Seçkin Piriler'in yaptığı yarışmaya Marmaris'ten katılan Gürhan Gürmeriçliler, Mr. Türkiye 2006 güzeli seçildi. Finalde yarışmacılar "Savaşa Hayır" ve "Ormanı Yakma Haydar" pankartlarıyla sahneye çıktı. Marmaris'te yaptığı birbirinden değişik organizasyon ve etkinliklerle gece hayatına renk katan Club Areena, Marmaris'te yine bir ilke imza atarak erkek güzellik yarışması düzenledi. 20-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 25 erkek katıldı.

Reklam
Reklam

İlk gün 25 erkek arasından yapılan ön eleme sonucu seçilen 10 erkek birincilik için ter döktü. Aralarında ünlü mankenler Ece Gürsel, Meral Kaplan, İlknur Soydaş ve Seçkin Piriler'in de bulunduğu jüri üyeleri finale kalan 10 erkek arasından seçim yapmakta oldukça zorlanırken, Marmarisli Gürhan yarışmanın galibi oldu. Club Areena diskoya kurulan podyumda boy gösteren finalistler, değişik kıyafetler sergiledi. Yarışma sonuçları açıklanmadan önce podyuma son kez çıkan yarışmacılar, özellikle yaz aylarında artan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla "Ormanı Yakma Haydar" ve Ortadoğu'da yaşanan savaşa dikkat çekmek amacıyla da "Savaşa Hayır" pankartları açtı.

Yarışma sonunda Gürhan Gürmeriçliler Mr. Türkiye 2006 erkek güzeli seçilirken, 2. Mr. Marmaris güzeli Murat Ateşçi, 3. Mr. Areena güzeli Okan Aygün ve 4. Mr. Press güzeli ise Davut İnci oldu.