Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın Polis Haftası Mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Acar mesajında; "Can ve mal güvenliğimizin teminatı olan kahraman polisimize; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevlerde gösterdiği başarı nedeniyle müteşekkiriz" dedi.

Başkan Acar mesajına şöyle devam etti; "Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, ülkesi ve milleti için canını siper etmiş, görevini insan sevgisiyle fedakarca yapmış ve gerektiğinde 24 saat esasıyla çalışmaktan şikayet etmemiştir.

Reklam
Reklam

Başta Marmaris olmak üzere, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan 167 yıldır her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis teşkilatının fedakâr mensuplarının, polis haftasını kutluyorum. Şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan kahraman polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: