Marmaris Koylarında Temizlik Çalışmaları

Marmaris'in cennet koylarından Kadırga Koyu'nda gelen bir ihbar üzerine çevre temizliği yapıldı.Mavi yolculuğa çıkan charter...

Marmaris'in cennet koylarından Kadırga Koyu'nda gelen bir ihbar üzerine çevre temizliği yapıldı.

Mavi yolculuğa çıkan charter teknelerden atılan yemek ve plastik atıklar Marmaris Belediyesi Yat Limanı ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından toplandı.

Ünal Kaptan Teknesi'nin ihbarı üzerine Kadırga Koyu, büyük bir kirlilikten kurtuldu. Mavi tura çıkan charter teknelerinin yanaştığı kadırga koyu, aynı kişiler tarafından çöpleri bırakılarak terk edildi. Yapılan tüm uyarılara karşı teknedekilerin çöplerini almaması üzerine denizciler, Sahil Güvenlik ve Marmaris Belediyesi'nden yardım istedi. Yat Limanı Zabıtası'nda görevli 2 personel ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden 2 personel bir tekneyle yola çıktı.

Reklam
Reklam

Koya bırakılan 35 torba dolusu yemek ve pet şişe atıklarının bulunduğu çöpler belediye personeli tarafından tekneye yüklendi. Daha sonra Yat Limanı'nda karaya çıkartılan çöpler katı atık depolama tesisine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: