Marmaris Ticaret Odası Girişimci Kadınları Ödüllendirdi

Marmaris Ticaret Odası, Kadın Girişimciler Kurulu tarafından belirlenen Marmarisli kadın girişimciler ödüllendirildi.Marmaris Ticaret Odası’nın her...

Marmaris Ticaret Odası, Kadın Girişimciler Kurulu tarafından belirlenen Marmarisli kadın girişimciler ödüllendirildi.

Marmaris Ticaret Odası’nın her yıl geleneksel hale getirdiği ve ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ ne özel olarak MTO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Marmarisli kadın girişimciler ödüllendirildi.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Başkan Yardımcısı Nuran Esin ve Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Duygu Dündar ve Gül Şahin’in katıldığı programda; kadın girişimci olarak ekonomik kalkınmaya ve Marmaris için yapmış oldukları katkılardan dolayı Marmarisli kadın girişimcilere ziyaretlerde bulundular. Ziyarette kadın girişimcilere birer teşekkür plaket ve çiçek takdim edildi.

Reklam
Reklam

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal ve beraberindeki heyet 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle; Kenan Evren Koleji’nden Feyza Taş, Çelik Market’ten Cahide Çelik, Okul Serviş Şoförlerinden Emine tufan ve Şebnem Çamlı, Maya Dekorasyon’dan Özgür Derviş, Esnaf Sağlamol Ergin, Meryem Ana Restoran’dan Meryem Coşkun, Binay Restoran’dan Seray Binay, Güner Bar İşletmecisi Güner Berkant’ı ziyaret etti.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, yaptığı açıklamada; “Kadınların sadece bir güne özel olmaması gerektiğine inanmakla beraber yılın her günü özel kılınması gerektiğini düşünüyoruz. Toplumlarda kadınların en iyi noktalara getirilmesi demek, o toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir. Kadınlara sahip oldukları hakları öğreten, bu hakların demokratik yollarla talep edilmesini destekleyen, kadın-erkek eşitliğini tartışılacak bir konu olmaktan çıkarıp, toplumsal hayatın vazgeçilmez unsuru durumuna getiren modern bir eğitim anlayışı sorunun çözümünün anahtarıdır. Tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: