Marmaris Ukraynalı Turistlere Yöneldi

Marmaris Turizm Birliği (MARTAB), Ukrayna'da düzenlenen Turizm Fuarı'nda Marmaris ve çevresini tanıtıyor.

Marmaris Turizm Birliği (MARTAB), Ukrayna'da düzenlenen Turizm Fuarı'nda Marmaris ve çevresini tanıtıyor.

Marmaris Turizm Birliği Ukrayna'nın Kiev Kenti'nde düzenlenen UITT Turizm Fuarı'na katıldı. 20 Eylül'de tanıtım atağına Fransa'nın Paris şehrinden başlayan MARTAB'ın katıldığı son fuar olan UITT Turizm Fuarı'na turizm profesyonelleri ile birlikte Marmaris Belediye Başkanı ve MARTAB Başkanı Ali Acar da katılıyor.

UITT Turizm Fuarı'nın turizmciler açısından önemine dikkat çeken Marmaris Turizm Birliği Genel Koordinatörü Sedat Kirt, " Marmaris Turizm Birliği'nin turizm sezonu öncesi sonucu katılacağı fuar Ukrayna'nın Kiev kentinde gerçekleşecek. MARTAB ve Marmarisli turizmciler olarak fuarı önemsiyoruz. Ukrayna pazarında bölge için potansiyel var ve biz bu potansiyeli arttırmak amacıyla fuara katılıyoruz. Başkanımız Ali Acar da fuarda birliğimizi temsil edecek. Tur operatörleriyle görüşmeleri olacak. Ukrayna pazarındaki tur operatörleriyle görüşmeler fuar zamanı dışında da yapılıyor. Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkelerine yönelik yapılan bu toplantı ve çalışmaların etkin olduğunu görüyoruz. Birlik olarak ayrıca bölgemize çalışan tur operatörleriyle bire bir görüşüp, neler yapılabilir konuşup projelendirip uygulamaya sokuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: