"Marmaris Yacht Charter Show" Sona Erdi

Marmaris'te 31'incisi düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" yat fuarı, "Şefler Yarışıyor" yemek yarışmasıyla sona erdi.

Marmaris'te 31'incisi düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" yat fuarı, "Şefler Yarışıyor" yemek yarışmasıyla sona erdi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuarın son gününde, lüks yatlarda görev yapan usta aşçıların katıldığı en iyi yemek yarışması düzenlendi.

Belediye İskelesi'nde yapılan yarışmada birinciliği 'Grande Mare' yatından Hüseyin Elgün "Ege usulü levrek somon sarma" yemeğiyle kazandı.

Yat Kulübü Başkanı Cem Tekdağ, yaptığı açıklamada, 5 gün süren yat fuarının başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Fuara 58 yat ile yaklaşık 80 acentenin katıldığını anlatan Tekdağ, "Fuar, lüks yatlar ile acentecileri buluşturdu. Fuara katılan yat sayısından daha çok acente sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Her geçen yıl katılım artıyor. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda acente fuara katıldı" dedi.

Tekdağ, Türkiye yat turizminin dünyaya açılan en önemli kapılarından birisi olarak değerlendirilen fuarın, deniz üzerinde yapılan Türkiye'de tek, dünyada ise sayılı organizasyonlardan birisi olduğunu ifade etti.

Yemek yarışmasının fuara renk kattığını belirten Tekdağ, yarışma sayesinde Türk yatlarında verilen üstün hizmetin ziyaretçilere gösterilmiş olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: