Marmaris'de dün dolu olan plajlar bugün boş kaldı

MUĞLA (İHA)- Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün plajlarda yer yokken, bugün seçim nedeniyle sahiller boş kaldı.

Yerli tatilciler ve yazlıkçıların oy kullanmak için tatil bölgelerinden ayrılması Marmaris plajlarının boşalmasına sebep oldu. Bu boşluğun yerini yabancı turistler alırken, sitelerde oturan yazlıkçıların yanı sıra yerli tatilcilerinde oy kullanmak üzere memleketlerine gitmesi nedeniyle Temmuz ayında doluluk oranı iyice azaldı. Marmaris'te tekne turu düzenleyen Özgür Yılmaz isimli vatandaş sahillerin boş olduğunu söyleyerek "seçimlerden dolayı vatandaşlar oy kullanmaya gittiği için plajlara gelenlerin
sayısı azaldı. Dün ise sahiller çok doluydu, az sayıda yabancı turist var. Marmaris'i yerli turistler dolduruyormuş. Seçimlerden dolayı teknelerimiz boş kaldı."
Rehberlik yaparak geçimini sağlayan Ahmet Tutcu ise dün bu saatlerde plajların tıka basa dolu olduğunu belirterek "Ama bugün boş ben bu durumun seçimden kaynaklandığını düşünüyorum. Tekne turlarında rehber olarak çalışıyorum, bugün teknelerimiz çok boş kaldı. Vatandaşlarımız tekne turlarına yabancılardan daha çok çıkıyormuş" diye konuştu.

Reklam
Reklam