Marmarisli Genç İşadamlarından İftar Sofraları

Marmaris Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen geleneksel iftar programları büyük ilgi...

Marmaris Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen geleneksel iftar programları büyük ilgi görüyor.

MAGİAD tarafından verilen iftar yemeğine MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çolak ve yönetim kurulu üyeleri Levent Çolak, Batuhan Özünal, Meral Tuncer Argül ve Volkan Gülcan katıldı.

MAGİAD Başkanı Bülent Çolak, Dernek olarak her yıl geleneksel iftar programları düzenlediklerini söyledi. Marmaris'te bütün işletmecilerde bir sıkıntı, stres olduğunu ifade eden Çolak, “Eğer Marmaris'te bir şeyler yeniden düzenlenecekse en baştan başlanmalı, özümüze dönmeliyiz. Turistin kolundan çekip iş yerine somak hiç hoş bir hareket değil. Bu gibi hareketleri gördükçe üzülüyoruz. Kalifiye elemanda büyük bir sıkıntı var. Turizm üç aya kadar indirilmiş. İşletmeciler artık elemanlarının maaşlarını nasıl vereceğiz diye dert eder hale geldi. Artık turizm sektöründe istediğimiz yere gelebilmek için kaliteyi arttırmalı ve kalifiye elemanlar yetiştirmeliyiz. Bodrum ve Antalya nasıl turizmde hak ettiği yere geldiyse bizde o noktaya gelebiliriz. Herkesin elini taşın altına koyması gerekir. Her işletme kendi personelini eğitmekle başlayabilir. Her şeyin sorumlusunu yetkililerin üzerine atmak çok yanlış. Veya her şeyi devletten beklemekte çok yanlış. Elimizi taşın altına koyalım ve Marmaris'te bu durumu düzeltelim. Marmaris'e gelen bir yabancı turistin buradan mutlu ayrılmaları çok önemli. Akdeniz ile Ege'nin buluştuğu noktada yer alan Marmaris'te çok ucuza tatil yapılıyor. Buna bir dur demenin zamanı geldi. Marmaris'te hep birlikte hareket ederek bu sorunları aşabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: