Marmaris'te 5 Işyerine Kapatma Cezası

Marmaris ilçesinde turistlere fiziki veya sözlü olarak tacizde bulunarak hanutçuluk yapıldığı iddia edilen 5 işyerine kapatma cezası verildi.

Marmaris ilçesinde turistlere fiziki veya sözlü olarak tacizde bulunarak hanutçuluk yapıldığı iddia edilen 5 işyerine kapatma cezası verildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, genelde turistlere yönelik hizmet veren Yat Limanı ve Uzunyalı mevkisindeki 3 bar ve 2 restoran çalışanlarının, yoldan geçen turistleri içeri alabilmek için fiziki ve sözlü müdahalede bulundukları belirlendi.

Polis ekiplerince haklarında tutanak tutulan işletmeler hakkında yasal işlem başlatıldı. Marmaris Kaymakamlığı tarafından bu işletmelere 3 ile 10 gün arasında değişen oranlarda kapatma cezası verildi. İşyerlerine giden Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, mühürleme işlemlerini gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürü Ünsal Paşalı, yaptığı açıklamada, Kaymakamlık kararı ile turisti rahatız edici davranışlar yaptığı tespit edilen 5 işyerini mühürlediklerini söyledi.

Paşalı, bu sezon 1 kafe, 6 bar, 1 günlük gezi teknesi, 1 restoran ve 1 seyahat acentesi olmak üzere toplam 10 işletmeye kapatma cezası uyguladığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: