Marmaris’te Alkollü 3 Kafadar 18 Araca Zarar Verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı alkollü 3 kişi sokak sokak dolaşarak park halindeki 18...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabaha karşı alkollü 3 kişi sokak sokak dolaşarak park halindeki 18 araca zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre; sabah saat 04.30 sıralarında alkollü 20-25 yaşlarında üç kişi ,193. sokakta yüksek sesle bağırıp çevreyi rahatsız etmeye başladı. Bu arada bir otel görevlisi üç kişiyi sessiz olmaları konusunda uyardı. Şahıslar otel görevlisiyle tartışıp taşkınlık yapmaya başladı.

Şüpheli kişiler, 193. Sokağa girip yol kenarında park eden araçların aynalarını tekmeyle kırmaya başladı. Taşkınlıklarını daha da artıran alkollü gençler,193-195 ve 208 sokakta bulunan toplam 18 aracın ayna ve kaportalarına zarar vererek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinleri sabah kalktığında araçlarına zarar verildiğini görerek polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri zarar gören 18 araçta parmak izi çalışması yaptı. Şüphelilerin eşkallerinin belirlenmesi için güvenlik kameraları incelemeye alındı. Araçları zarar gören mahalle sakinleri ise yaşananlara tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: