Marmaris'te aynı iş yeri ikinci kez kurşunlandı

Marmaris'te ses ve ışık sistemleri satışı yapılan işyeri, bir hafta içinde ikinci kez kurşunlandı.

Marmaris'te ses ve ışık sistemleri satışı yapılan işyeri, bir hafta içinde ikinci kez kurşunlandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Yeniyol Caddesi'nde bir kişi, ışık ve ses sitemleri satışı yapılan işyerine iki el ateş açtı. İşyeri sahibi Mehmet Ali Dağteke, olayın ardından zanlının arkasından koşmaya başladı. Zanlı bu sırada kendisini bekleyen otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

Dağteke'nin, olayla ilgisi olduğunu düşündüğü, iş yerinin bitişiğindeki elektrikçinin camlarını kırdığı öne sürüldü. Olayın ardından bacağında kesikler oluşan Dağteke, hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede işyerine kurşun isabet etmediği belirlendi.

Reklam
Reklam

Öte yandan aynı işyerinin cumartesi günü de kurşunlandığı, olayda işyerinin camlarının kırıldığı, gözaltına alınan bir zanlının da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz