Marmaris'te barmenin sır intiharı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir otelde barmenlik yapan 30 yaşındaki şahıs çatı katındaki odasına astığı iple intihar etti.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bir otelde barmenlik yapan 30 yaşındaki şahıs çatı katındaki odasına astığı iple intihar etti.

Edinilen bilgiye göre; Armutalan Beldesi, Adnan Menderes Caddesi’ndeki kardeşlerinin işlettiği otelde barmenlik yapan D.A (30)'dan akşam saatlerinden itibaren haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. Şahsın en son Cuma namazına gittiğini ve o saatten sonra D.A'ya ulaşamadıklarını belirten ailesi şahsı her yerde aramaya başladı. D.A'nın çatı katındaki odasına giren yakınları gece saatlerinde şahsı iple tavana asılı halde buldu. D.A'nın cansız bedeniyle karşılaşan yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından D.A'nın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Şubesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Öten yandan D.A' nın yakınları İngiltere'de kız arkadaşının olduğunu ancak kız arkadaşıyla herhangi bir problemi olmadığını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: