Marmaris'te Festival Sona Erdi

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belediyesince bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası İncilerin Dansı Çocuk Festivali,...

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Armutalan Belediyesince bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası İncilerin Dansı Çocuk Festivali, Belediye Meydanında yapılan gala gecesiyle son buldu.

7 ülkeden 40 ayrı gurubun katıldığı festivalin gala gecesinde, daha önce yapılan değerlendirmelerde en iyi performansı gösteren 21 gurup sahne aldıktan sonra, Başkan Muhammet Ünlü tarafından guruplara ödül ve başarı belgeleri verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Ünlü, böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, gelecek yıl festivalin daha fazla ülke ve daha fazla katılımcıyla yapılacağını söyledi. Yaklaşık 1000 izleyicinin olduğu gecede, gösterilerden sonra guruplara, eğitmenlere ve çocuklara plaketleri ve ödülleri Başkan Muhammet Ünlü tarafından dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, böyle bir festivale ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, gelecek yıl festivalin daha fazla ülke ve daha fazla katılımcıyla yapılacağını belirtti.

Başkan Ünlü; “ Rusya, Yunanistan, Romanya, Kardeş şehirlerimiz Bulgaristan Balçık’tan gelen guruplar, bölgemizden katılan okullar Armutalan’da açan dünyanın en güzel çiçekleri, festivalimize katılıp en iyi performansı gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Biz Armutalan Belediyesi olarak her zaman çocuklara çok değer veriyoruz. Çünkü bu günün küçükleri yarının büyükleri olacak. Ülkelerinin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Bizde bu gibi etkinliklerde çocukları bir araya getirerek kaynaşmalarını, sağlam dostluklar kurmalarını sağlıyoruz. Ayrıca çocukları bir araya getirerek dünya barışına katkı sağlıyoruz. Biz aynı tempoyla çalışarak bu tür etkinlikleri arttırıp çocukları buluşturacağız. Aynı zamanda bölgemiz turizm bölgesi olduğu için bu tür etkinliklerle yerinde tanıtıma çok faydası oluyor.

Reklam
Reklam

Ben bu festivale katılan ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. Bunun yanında tüm dünya da kardeş kavgası yaşanırken, biz dünyanın değişik ülkelerinden çocukları biraraya getirerek dünya barışına katkı sağlıyoruz. Gelecek yıl festivalimizde görüşmek üzere ”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: