Marmaris’te Güven Timleri Arttırılıyor

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, turizmin yüksek sezona girmesiyle simitçi, seyyar satıcı veya dilenci...

Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, turizmin yüksek sezona girmesiyle simitçi, seyyar satıcı veya dilenci kılığındaki Güven timlerinin Marmaris, Fethiye ve Bodrum'a kaydırılacağını söyledi. Akbal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer ile Marmaris Polisevi’nde düzenlediği basın toplantısında, ilçenin 2013 ilk altı aylık dönemini değerlendirdi.

Marmaris’in turizm şehri olması dolayısıyla turizm güvenliğinin önemine vurgu yapan İl Emniyet Müdürü Akbal, ilk altı ayın dönemde emniyet açısından başarılı bir dönem olduğunu belirterek, bu başarıda olaylarda halkın duyarlılığının katkısının büyük olduğunu ifade etti. Toplantıya katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Özer ise medyada çokça yer tutan Gezi Parkı protestoları ve bazı asayiş olayları uluslararası medyaya yansımasına rağmen Muğla’ya gelen turist sayısında geçen yılın ilk altı ayına göre yüzde 4 artış yaşandığını söyledi. Özer, gazetecileri daha duyarlı haber yapmaya davet ederek, “Yaptığımız milyonlarca liralık tanıtımı, kötü bir haber baltalayabiliyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: