Marmaris'te Orta Öğrenim Öğrencileri İçin Yapılan Yurt Tamamlandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Ortaöğrenim öğrencileri için yapılan yurt tamamlandı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Ortaöğrenim öğrencileri için yapılan yurt tamamlandı.

Marmaris'in Beldibi Beldesi'nde Ufuk Özel Eğitim Kurumu ve hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılan Hayri Bey Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu seksen öğrenciye hizmet verecek.

Ufuk Özel Eğitim Kurumu Müdürü Halit Berattin Tokaç, "Marmaris'te bu tür bir yurda büyük oranda ihtiyaç vardı. Önümüzdeki günlerde de kız öğrencilerimiz için bir yurt çalışmamız olacak" dedi.

Tokaç; " Yurt odalarımız dörder kişiliktir. Öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için de bir takım aktivite odalarımız bulunmakta. Öğrencilerimiz okuldan döndükten sonra belletmenler tarafından üçer saat eğitim verilecek. Öğrencilerimiz anlamadıkları dersleri ve konuları belletmenlerine sorabilecek, bilgisayar odalarında internet üzerinden araştırma yapabilecektir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Tokaç, İçmeler Beldesi'nde de fakülte açılacak. Marmaris'te öğrencilerin barınma problemini çözmek için bu tür yurt çalışmalarımız devam edecek. Hayır sever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmalarda biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: