Marmaris'te Seyir Halindeki Minibüs Yandı

Marmaris'te seyir halindeki bir minibüste yangın çıktı.

Marmaris'te seyir halindeki bir minibüste yangın çıktı.

Armutalan beldesinde Grand Paşa Otel'in arka kısmındaki yolda seyir halinde olan Rıza Yıldız'ın kullandığı bir gıda pazarla firmasına ait 48 SD 422 plakalı minibüsün motor kısmında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Aracı durduran sürücünün müdahalesine rağmen yangın kısa sürede aracın ön tarafını tamamen sardı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Armutalan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını söndürdü. Yangın sonrası büyük hasar oluşan araç, kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Yangının çıkış nedeninin tespiti için itfaiye görevlileri inceleme yaparken, araçtan boşaltılan zarar görmemiş ürünleri aynı firmaya ait başka bir minibüse konularak götürüldü.

Bu arada yangın anı o sırada yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, dumanlar yükseldikten sonra araçtan inen sürücünün yangına müdahalede çaresiz kaldığı ve kısa sürede alevlerin yükseldiği görülüyor.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: