Marmaris'te Şiddetli Fırtına Ve Yağış

Marmaris'te, dün geceden itibaren etkili olan fırtına ve şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiliyor.Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü...

Marmaris'te, dün geceden itibaren etkili olan fırtına ve şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiliyor.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede dün gece etkisini sürdüren ve güney yönlerinden esen şiddetli rüzgar sabah saatlerinde hızını artırdı. Lodosa açık bölgelerde rüzgarın hızının 73 kilometreyi bulduğunu belirten meteoroloji yetkilileri, sabah saatlerinde rüzgarın hızının en yüksek 55 kilometre ölçüldüğünü bildirdi. Rüzgarlı ve yağışlı havanın akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildiren yetkililer, denizci ve balıkçıları bir süre daha denize açılmamaları konusunda uyardı. Fırtına nedeniyle Yat Limanı'nda bulunan işletmeler kepenk kapatırken Marmaris sokakları fırtına nedeniyle bomboş kaldı. Boyu 3-4 metre olarak ölçülen denizdeki dalgalar, Yat Limanı'ndaki yürüyüş yoluna taştı.

Reklam
Reklam

DENİZ KIZILA BOYANDI

Marmaris'te etkili olan yağışların ardından yağmur suyu kanallarında akan çamurlu su, denizin üstünde kızıl renkli görüntü oluşturdu. Deniz ve derelerin rengi dağlardan gelen sularla değişti.

Meteoroloji yetkilileri, Marmaris'te, dün geceden itibaren metrekareye 40 kilo yağış düştüğünü bildirdi. Marmaris'te yağışların hafta boyunca devam etmesinin beklendiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: