Marmaris'te Sürücülere Sıkı Denetim

Marmaris Belediyesi ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ortak yaptığı uygulamada çarşı içerisine park...

Marmaris Belediyesi ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ortak yaptığı uygulamada çarşı içerisine park eden ve ya seyir halinde bulunan araçlara ceza kesildi.

Yıllardır yasak uyarılarını dikkate almadan çarşıda motosikletle gezenler, ceza makbuzuyla karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu çarşı içinde alışveriş yapan vatandaşlar sık, sık motosikletlerin geçmesinden dolayı rahatsız olduklarını belirtirken Zabıta ve Polis ekipleri, zaman zaman yapılacak uygulamalarla araçların çarşı içerisine girmesine engel olunmaya çalışılacağı söylendi.

Reklam
Reklam

Vatandaşları yayaların can güvenliğini tehlikeye atmamaları uyarısında bulunan Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan gündüz saat 11.00’e kadar bu bölgelerde vatandaşların işlerini görebilmeleri için izin verildiğini ancak bu saatten itibaren araç trafiğine kapalı olduğunu belirtti.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Cihan, “Bundan sonra her gün 2’şer saat olmak üzere günün belirli saatlerinde trafik görevlilerimiz ve Zabıta ekiplerimizle uygulamalarımıza devam edeceğiz. Çarşının giriş noktalarına ekiplerimizi yerleştireceğiz. Motosiklet ve araçlarla giren vatandaşlar üzerinde uygulama yapacağız. Araçlarını bırakıp gidenlerin de araçlarını çekici vasıtasıyla alacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: