Marmaris'te "Terörü Kınama Ve Şehitleri Anma" Yürüyüşü Yapıldı

Marmaris'te "Terörü Kınama ve Şehitler Anma" yürüyüşü düzenlendi.

Marmaris'te "Terörü Kınama ve Şehitler Anma" yürüyüşü düzenlendi.

Marmaris'teki sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen ve Ketenci Kavşağı'ndan başlayan yürüyüşe ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk resimleri taşıyan binlerce kişi katılarak terörü lanetledi.

Atatürk Caddesi boyunca devam eden yürüyüşte "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Askere uzanan eller kırılsın" şeklinde sloganlar atan kalabalığa balkonlara ve camlara çıkan vatandaşlar da alkışla destek verdi.

Yaklaşık 2 kilometre süren sürüyüş Atatürk Meydanı'nda son buldu. Meydanda toplanan vatandaşlar şehitler anısına saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu.

Reklam
Reklam

Bingöl'de şehit olan asker ve polislerin isimleri tek tek okundu ve vatandaşlar hep bir ağızdan "burada" diye karşılık verdi. Yürüyüşe CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Algan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın yanı sıra belde belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı.

Güvenlik önlemlerinin de alındığı yürüyüşte tertip komitesi tarafından vatandaşlara yaklaşık 5 bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz