Marmaris'te yangın paniği

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir ayakkabı imalathanesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İmalathanede yatan bir vatandaş camı kırarak dışarı çıkarken, işyeri sahibi itfaiye ekiplerine tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Tepe Mahallesi'nde bulunan Çarşı İçi'ndeki ayakkabı imalathanesinde, saat 04.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İmalathanenin içinde yattığı belirlenen ve ismi öğrenilemeyen şahıs, camı kırıp dışarıya çıkarak canını kurtarırken, yangına ilk olarak çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Dumanlar tüm çarşıyı kaplarken, vatandaşlar ise alevler içinde kalan imalathaneyi kovalarla su taşıyarak söndürmeye çalıştı. Marmaris Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, çevredeki ev ve işyerlerine sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı.

Reklam
Reklam

İşyeri sahibi Abdülkadir Lord, geç geldikleri gerekçesiyle itfaiye ekiplerine tepki gösterdi. Yangından 20 dakika sonra itfaiyenin geldiğini ileri süren Lord, olayın sabotaj olabileceğini iddia etti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.