Marmaris'teki Minibüsçülerin "kontak Kapatma" Eylemi

Marmaris ilçesi ile Armutalan beldesi arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler, güzergahlarının değiştirilmesine tepki amacıyla yaptıkları "kontak kapatma" eylemini sonlandırarak yeniden

Marmaris ilçesi ile Armutalan beldesi arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler, güzergahlarının değiştirilmesine tepki amacıyla yaptıkları "kontak kapatma" eylemini sonlandırarak yeniden yolcu taşımaya başladı.

51 No'lu Armutalan Motorlu Taşıyıcılar ve Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Orhan Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlar ve turistlerin mağdur olmaması için eylemlerini bitirdiklerini söyledi.

Kararın iptal edilmesi için yargıya başvurduklarını belirten Can, "Yürütmenin durdurulmasıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hukukun vereceği karara saygılıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Güzergah değişikliğinin haksız bir uygulama olduğunu iddia eden Can, bundan dolayı Armutalan'da yaşayanların ve tatil yapan turistlerin sıkıntı yaşadığını savundu.

Marmaris Belediyesi Meclisi, mayıs ayı toplantısında 51 No'lu Armutalan Motorlu Taşıyıcılar ve Minibüsçüler Kooperatifi'ne bağlı araçların güzergahının "şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak" gerekçesiyle değiştirilmesine karar vermişti.

Kararın kooperatife tebliğ edilmesinin ardından tepki gösteren minibüsçüler, ilçe ile belde arasında yolcu taşımasını dün durdurmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: