Mars Akrep burcunda

Astroloji Danışmanı İremSU, Mars'ın Akrep burcuna geçişinin burçlara etkisini yorumladı.

KOÇ

Sevgili Koçlar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars süresince ister iş ortaklığı, ister özel ilişkiniz ve parasal konularda tutkularınız bir hayli yükseliyor. Daha önce düşündüğünüz planları yürürlüğe koyabilir, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan gelen destekleri değerlendirirsiniz. Ancak Merkür-Kova burcunda 5-8 Ocak arası gerileyeceği için, finansal anlamdaki ortaklıklarda tedbirli olmayı unutmayalım.


BOĞA

Sevgili Boğalar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, birbirinizin kişilik özelliklerinize ve hedeflerinize saygı duyulması ve mevcut durumun gözden geçirilmesi ve dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Taraflar birbirine güç uygulamak yerine problemlerini uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısıyla ele almalıdırlar.

Reklam
Reklam

İKİZLER

Sevgili İkizler 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, çalışma hayatınız ve sağlık evinizde ilerleyecek. 5 Ocak tarihinde gerileyecek Merkürü unutmayalım. Düzene kavuşturulması gerekenlerin mutlaka ele alınması lazımdır. İradenize hakim olmanız, restleşmelerden kaçınmanız, ortama göre tedbirli olmanız yararlıdır. İstekler tutku hatta ihtiras halini alabilir. Elde etmek, mutlak hakim olmak, inatlaşmak, benim arzularım önemli diyerek baskın olmanız hususunda sizi uyarmalıyım. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda aklımız başımızda olsun.


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Akrep burcunda seyredecek Mars etkisinde aşkta tutkuluyuz. Ancak bir o kadar da sorguluyoruz. Bunun nedeni, karşımızdaki kişinin niyetini anlamak, neden hayatımızda yer aldığını bilmek, bu yolu birlikte mi gideceğiz, yoksa sadece bir müddetlik eşlik mi edeceğiz? Yapıcı bir değişimden yanayız. Durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak niyetindeyiz. Anne ve Baba Yengeçlerin, evlatlarına bir hayli düşkün oldukları bir zaman dilimindeyiz. Ancak Merkür gölgeli günlerindeyiz. Geçmişte verilen kararlar şöyle bir tartılıp, bundan sonra yapılacaklar tespit edilirse hakikaten yararlı olur. Böylece amacınıza ulaşmak adına, enerjiniz doğru şekilde yönlendirilmiş olur.

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Merkürün iki ayrı burçta geri hareketini hesaba katmak gerekiyor. Yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yüksek. Size denetim uygulamaya çalışan kişiler, ister eşiniz, sevgiliniz, anne veya babanız olsun tahammülünüz yoktur. Bu süreçte, kimileri yeni bir eve taşınmak, satın almak ve hayatını yönlendirmek ister. Bazıları, evliliğindeki sorunlar nedeniyle gergin olabilir. Bir kısım Aslanlar yeni bir sayfa açmak ister. Ancak biraz önce değindiğim gibi, bu konularda bir karar vermeden önce gölgeli günler dahil olmak üzere Merkürün geri hareketinin bitmesini ve onun ardından kararlarınızı uygulamanızı tavsiye ediyorum.


BAŞAK

Sevgili Başaklar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak, yeniden bir bakalım. Çünkü bu ay Merkürün iki ayrı burçta geri hareketi söz konusudur. Mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanları tekrar gözden geçiriniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçmek, yeteneklerinizi daha uygun alanlarda değerlendirmek için bu şarttır. Mars-Akrep burcunda, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçisidir. Yapılan gözlemler oldukça işinize yarar.

Reklam
Reklam

TERAZİ

Sevgili Teraziler 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Finansal kazancımız, değerlerimiz, bunların hepsi bizim için daha da kiymetli hale geliyor. Biraz hırs verebilir. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Merkür geri hareketi 5 Ocak tarihinde başlayacağı için, zihnimiz her şeyi içsel anlamda değerlendirmeye hazırlanıyor. Alacak-verecek hesabımızı ailemiz ve evimizin ihtiyaçları anlamında gözden geçirmeye başlayalım.



AKREP

Sevgili Akrepler 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars, burcunuzda ilerleyecek. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize ulaşmanız için gereken güç ve istekliliği size veriyor. Ocak ayında Merkür iki ayrı burçta gerileyeceği için, tabii ki bizlerin girişim, kişisel kararlar, ilişki meselelerine derinlikli olarak bir bakmamız gerekiyor. Gelen teklifleri veya gelişmeleri ne kadar olumlu olsa da, yine de şöyle bir gözden geçiriniz. Hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Enerjinizi, doğru iş ve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız.

Reklam
Reklam

YAY

Sevgili Yaylar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda seyredecek. Gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı çekildiğimizi hissederiz. Mahremiyetimizi kimseyle paylaşmak istemeyiz. Aslında doğrusu da budur. Çünkü zarar gelmez diyerek evinizi, dünyanızı veya sırlarınızı henüz tanımadığınız kişilerle paylaşmak sonradan pişmanlık yaratabilir. İlişki olan Yaylar, partnerlerinin kendilerine ilgiyle yaklaşmasını isterler. Yasak ilişki ve kısa süreli kaçamaklar hoşumuza gidebilir. Bir yandan yeniye yer açmak isterken, diğer yandan endişeler taşımamız doğaldır. Geçmişte yaşanan acı tecrübeler aklımıza gelir. O nedenle ilişki yaşamaktan çekinebiliriz.


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihlerinde Akrep burcunda ilerleyecek Mars, iki gün sonra başlayacak Merkür-geri hareketiyle örtüşüyor. O nedenle, hedeflerimizi, işimizi, sosyal ilişkilerimizi hem geçmiş hem bugünkü duruma bakarak gözden geçirmek iyi olacaktır. Mars-Akrep burcunda hedefe odaklanmak, onu elde etmek için var gücümüzle çabalamak halidir. Kafanıza bir şey takmışsanız, eğer bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimsenin durdurması mümkün değildir. Öyle veya böyle amacınıza ulaşırsınız. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı iyi bilirsiniz. Fakat dediğim gibi, Ocak ayının tümünü kapsayan Merkür geri hareket döneminde öyle her aklımıza geleni yapamıyoruz. Bu dönemde araştırmalarda bulunmak faydalı olacaktır. Benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında takıntılı ve olumsuz tavırlardan uzak duralım.

Reklam
Reklam


KOVA

Sevgili Kovalar 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda ilerleyecek. Mücadele gücü ve isteklerinizi elde etmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Mesleki gelişim bilgilenme, planlamalar yapma ve bunları uygulamak isteyeceğiz. Ancak unutmayalım, 5 Ocak itibariyle iki ayrı burçta gerileyecek Merkür, işyerinizde patron, birlikte çalıştığınız insanlar veya toplumsal ilişkilerimizde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Bugünlerde yapılacak tespitlerin önemi büyük. Böylece daha doğru bir yön tayininde bulunarak, iş hayatında güçleniriz. Kararlarımızı uygularız.



BALIK

Sevgili Balıklar, 3 Ocak saat 16:32-6 Mart saat 04:28 tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda seyredecek. Yüksek eğitim, akademik kariyer, hayata olan inancımız, hedefimizi belirleme, yolumuzun gereklerine göre hareket etme anlamında güçlendiricidir. Merkür, 5 Ocak tarihinde gerileyeceği için, zihnimiz belki birçok mesele üzerinde içe dönük şekilde çalışacak. Gücümüzü kimlerle birleştirmemiz, hayatımızı nasıl olumlu yönde dönüştürebileceğimiz üzerinde duracağız. Araştıracağız, yüzleşeceğiz, sorgulayacağız, hangi yol ve yöntemin bizim için doğru olacağını tespit edeceğiz. Mars-Akrep geçişi ve Merkür gerilemesi aslında bizim yanlış hedefe yönelmemizin önüne geçecektir. Uzak bir şehre yerleşim, yeniden hayat kurmak, başkalarıyla bağlantılar kurmak ve yukarıdaki konular üzerinde düşünme ve tespit anlamı taşıyacaktır.

Reklam
Reklam