Marşandiz Köprüsü'nde Sona Yaklaşıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Anadolu Bulvarı üzerindeki Marşandiz Köprüsü, tamamlanma aşamasına geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Anadolu Bulvarı üzerindeki Marşandiz Köprüsü, tamamlanma aşamasına geldi.

Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Devlet Demir Yolları Marşandiz Üst Geçit Köprüsü'nde zayıf zemin, artan yük ve trafik koşullarından dolayı oturma ve çatlaklar görülmüş ve fiziki ömrünü tamamlaması nedeniyle yıkılmıştı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yıkım çalışmaları sırasında hafriyat işlemleri devam ederken bir taraftan da yeni köprünün yapımına başladıklarını ve çalışmalara hızla devam ettiklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Çalışmaların gece gündüz 200 personelle vardiyalı şekilde sürdürüldüğünü kaydeden Üçpınar, tabliye betonları tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalarını başlatacaklarını ve köprüyü kısa sürede hizmete açacaklarını kaydetti.

Muhabir: Şenay Ünal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz