Martı Otellerinde Görev Değişikliği

Martı Grubu'na ait Marmaris'teki Martı Resort Deluxe ve Martı La Perla otellerinin genel müdürü Ali Hazar'ın, grubun Ege Bölgesi Merkez

Martı Grubu'na ait Marmaris'teki Martı Resort Deluxe ve Martı La Perla otellerinin genel müdürü Ali Hazar'ın, grubun Ege Bölgesi Merkez Koordinatörlüğü görevine atandığı bildirildi.

Martı Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, nisanda yaz sezonuna başlayacak Türkiye'nin ilk resort oteli Martı Resort Deluxe ile Martı La Perla'nın yönetiminde değişiklik olduğu belirtildi. İki otelin genel müdürlüğünü yapan Hazar'ın, Martı Grubu Ege Bölgesi Merkez Koordinatörlüğü'ne atandığı kaydedilen açıklamada, boşalan göreve ise Murat Sak'ın getirildiği duyuruldu.

Reklam
Reklam

Bu arada iki otelin merkez ofisi Münih'te bulunan online otel rehberlik hizmeti sitesi besthotelinfo.com tarafından Gold Sertifika almaya layık görüldüğü ifade edildi.

Muhabir: Levent Kişi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: